mirakelbetty

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Opp och ner, ner och opp, Betty är en fetknopp.

Av Betty Bergström - 9 november 2010 00:22

Tänka, tänka, tänka, tänka och tänka. Sen tänka lite till. 
Tills huvet sprängs. Jag hatar att vara ensam. Jag hatar att umgås med folk när jag är såhär. Hur fan ska man bete sig då för att bli nöjd?
Seriöst. Jag har blitt tjock! Inte sådär lönnfet som förr, utan TJOCK 
Jag vågar inte ställa mig på vågen .. X)
Och med min förmåga att hålla fast vid någonting kommer jag inte kunna banta..!
Idag var mamma och jag och handlade Lusern till Tritta så imorgon går hon på sin nya foderstat. Jag är orolig att jag inte ska orka hålla på med henne varje dag i ett och ett halvt år och bara gå och gå och longera. Eller jag vet inte om det är det att jag är orolig att hon ska vara monster nu i 1 år igen. 
Eller jag vet inte. 
Imorrn blire att gå upp tidigt som faan. Typ klockan 6. Till bup. Men ett pluss är att jag får ta ut hästarna. Det är mysigt. (Y)  Och jag är fortfarande vaken. Inga höga poäng. På Onsdag ska jag på möte med Åsa klockan 11:30. Jag ser konstigt nog fram emot det. (Y)

.. Till de jobbiga biten med idag. Idag fick jag insikter i en relation mellan två människor som gör illa mig med varje litet andetag dom tar. Det är inte deras fel, men samtidigt är det det. Det är på nåt vis fortfarande jobbigt när dom talar om dig.. Varför då?
Hör om andra som har vart med om liknande saker, dom är ju fit for fight efter typ 2 månader..? Jag då, som har gått här och hängt läpp jättelänge? 
Är det för att jag är svag och skit eller vadå?
Har jag gett upp, eller vafan är det här? 
När jag tänker på allt så känns det fortfarande för tungt för att bära, liksom jag borde kunna släppa det nu och vandra framåt men det går ju fan inte!...
Hur i helvete kunde det här hända..? 
What comes around goes around, OM det påståendet skulle stämma så är det ju fan jag som har gjort fel och betett mig illa men när,var,hur? Jag fattar inte. 
Fan vilket jävla offer jag är! .. Eller..? Är det jag som är elakingen eller va?
Ibland skulle det kännas som en tröst om det gick åt helvete för dig. Men jag skulle inte vilja se dig sådär. För det vill jag inte. Och jag vill inte att du ska vara ledsen eller nergången. Jag kan ju inte bestämma mig om nånting X) Ibland vill jag att det som komma skall i ditt liv ska gå jättebra och att du ska vara med henne och att allt ska vara apbra. Men ibland vill jag bara döda henne. Nej, inte döda men typ skrika åt henne iallafall. Ibland tycker jag synd om henne, för att jag vet. Vet hur det funkar. Vet vad du gjorde och kommer att göra igen. 
.... Ibland vill jag aldrig mer se dig, och glömma att du fanns. Ibland vill jag behålla dig som ett minne att ta fram och le åt men då känns allt bara hopplöst. SUCK. Och ibland vill jag skicka ett sms och fråga hur du mår eller ringa och prata med dig. Men varför skulle jag göra det, och vad skulle jag få ut av det? Inte sanningen iallafall. 
För du ljuger så bra att jag nästan skulle tro dig. 
Jag undrar när alla kommer tröttna på mig och mitt tjat. 
Fan vad jag saknar dig.. Men Fan va besviken och arg jag är på dig..
 
/ Opp och ner, ner och opp, Betty är fan en fetknopp.
 


 

 
 
Ingen bild

bells

9 november 2010 10:15

Men gumman, sluta med att klandra dig själv! det är inte ditt fel. Å dessutom, du är inte svag. Du är fan optimisten här! Den dagen kommer så småningom, men för mig har det fortfarande inte blivit bra efter flera år.. Men den kommer för oss bägge, i hope..

Betty Bergström

9 november 2010 12:56

Jaaa jag vettifan vad jag får för psykbryt efter skymmningen nu för tin. Vi kan alltid hoppas men just nu så tvivlar jag. Allt är pannkaka. Snart ruttnar vi om vi stannar här. Nu fan drar vi härifrån snart och det ska bli mej ett sant nöje att ge alla fingret och styra iväg mot ett nytt, förhoppningsvis bättre liv. Men vad som hellst borde ju vara bättre än det här ..

 
Ingen bild

sis

9 november 2010 14:44

Lilla vän....
Fiunns alltis här vad som än händer, vi hjälps åt med tritta. Vi klarar det här tillsammans

kramar i massor!

Betty Bergström

10 november 2010 21:23

Tack sis

 
Ingen bild

bells

10 november 2010 22:15

Jadå, snart drar vi härifrån.. Å det kommer bli bättre, jag lovar. Det kan inte bli värre..

Betty Bergström

11 november 2010 19:47

Ja hoppas kan man ju. Stannar vi här kommer vi bli som dom. FyFan vikket öde.

 
Ingen bild

lisen

14 november 2010 14:51

det är väll bara att gå vidare? Han är en helt annan människa nu. Mycket gladare. Inge illa menat. Släpp taget och gå vidare för din egen skull för han kommer inte att komma tillbaka , och kasta inge skit eller skriv om hans nya för hon har inte gjort någonting fel. Dom älskar verkligen varandra.

Betty Bergström

15 november 2010 17:44

Ja men det är ju bra, men jag måste få göra allt i min egen takt, vem du nu är så kan inte du bestämma vad jag ska tycka och tänka och när jag ska göra det. Det funkar inte så. Jag skiter i utomstående, dom enda som vet vad som hände är dom inblandade. Jag tror att hans nya kan försvara sig själv om hon känner sig stött eller får obefogat skit. Tycker bara det är pinsamt med såna här små påhopp. Har du inget vettigt att säga: Låt mig vara.

 
Ingen bild

lisen

14 november 2010 15:29

han är lycklig med henne det syns. Gå vidare för fan. Dom ska ju ha barn och massor. Inget att hänga läpp för. Och av ren nyfikenhet. Vad har hon gjort dig? Ni var inte ens tillsammans när han började sova vid henne eller hur? Aww vad galen jag blir på brudar som beter sig som om dom vore 2. Fan Gå vidare. Dom är lyckliga!

Betty Bergström

15 november 2010 17:38

Ja, jag vet det att dom ska ha barn men altså jag förstår inte vad du menar med att jag har kastat skit på henne..? Det här är min blogg, jag skriver ner mina egna tankar här och jag skriver vad jag vill. Och jag har inte kastat skit på nån.

 
PumaN

PumaN

16 november 2010 13:55

Lisen du har väl ingen som helst rätt att hoppa på Betty?Jag menar de där vet hon bäst själv & jag antar att Teds nyaflickvän kan försvara sig själv? (Får man hoppas iaf). De tar tid att läka sår & du vet ingenting om de där. Bland annat så har ju faktiskt Ted "Bettys" hund Diesel. Så de är klart att de gör ont i henne fattar du väl själv? Tror du skulle känna samma sak om du hade blivit lurad som Betty blev ... Så sköt ditt eget & skit i andras :)

http://mandapumanstillnert.bloggplatsen.se§

Betty Bergström

16 november 2010 14:38

De va rycka i den du! :P
Asså .. När ska man sluta bli förvånad av folk egentligen? X) .. Fuck va intressant vi måste va endå :) hehe :D

 
PumaN

PumaN

16 november 2010 19:43

Ja på tal om våra liv , de verkar som alla vet allt om de ? Tur vi har bloggar så de kan läsa allt & skvallra om de! Dessutom är ju bloggen till för tankat etc? Jag hoppas vi fortfarande kommer ihåg att vi har yttrande frihet i sverige... Ibland kan man undra? Dessutom skrev du ju inte några namn på de viset heller!

BIG LOVE

http://mandapumanstillnert.bloggplatsen.se

Betty Bergström

16 november 2010 22:01

Jadu .. Jisses va folk är intresserade av att förstöra för andra..
Sad but true. Men men dom får la hållas på sin kant och vi på våran. Nej precis.. Det är ju det. Vafan har jag bloggen till om jag måste censurera ut allt?

 
Ingen bild

Annie

19 november 2010 17:36

Lisen:
Fan vad du tar i, lägg ner. Det är hennes känslor. Det tar T I D att komma över något sådant. Och jag hoppas deras unge blir missbildat och fult och äckligt. För han är ett jävla svin, tycker iallafall jag. Det är båda dom som ska ha all skit, grattis, dom passar verkligen bra ihop.
Så sluta säg åt nån annan människa hur den ska tänka/känna. Det tar fan tid. Stackars människa.
Go Bettan :D /Nilzon

Betty Bergström

22 november 2010 15:25

Här rev vi i ordentligt! :O xD
Nja, asså ungen kan ju inte hjälpa vad som har hänt och allt det där.
Tycker bara att der är lite skrattretande av denna "Lisen" att skriva sådär när man faktiskt inte vet ett skit om det..? Dem enda som kan säga någonting öht är ju vi två som vet vad som egentligen hände och allt det där. (Möjligen 3)
Men men, va gulligt av dig att kommentera

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Betty Bergström - 18 december 2012 16:30


Nu är det dags. Att gå vidare. Tack till Er allihop som gillat och kommenterat på MirakelBetty.bloggplatsen.se!    Det är dags att avsluta kapitlet här, bloggen drar vidare mot större mål och nya planer.    Känns lite vemodigt att skriva mitt...

Av Betty Bergström - 17 december 2012 15:02


Nu har det vart dåligt med bloggning idag, men det är till förmån för något bättre som kommer uppdagas imorgon! Inget varar för evigt och det är dags att köra på nytt och utvecklas då jag känner att jag har potencialen för att gå längre. Detta bety...

Av Betty Bergström - 16 december 2012 21:20


Man faller ibland. Speciellt jag som arbetat upp ett duktigt sötsug senaste månaden.  Tog jul tidigt. Nu förstår jag varför hundar tex. äter allt de får tag i när de bli ensammna hemma. Ingen är ju där och stöttar en och världen arbetar emot en. I ...

Av Betty Bergström - 16 december 2012 20:25


  Jag kan inte sära på dem här två. Dem är kära. Fast Nova tror att hon är en hund och Plutten också .. Men dom är så fina ihop ..    Yours sincerely MirakelBetty ...

Av Betty Bergström - 16 december 2012 19:34

Då jag blev så jädra sen vart ju fotograferingen med M inställd idag igen X) Får ta det i veckan och verkligen göra det      Nu regn/snöade det lite så bilderna är tråkiga men men!  Bättre än inget!      u Syrran och Billy tränar Nh efte...

MirakelBetty


Fullt ös, byxlös. Välkommen till min blogg!
Kontakt: MirakelBetty@hotmail.com

Van Dame "Dammis"

 

Min älskade häst. <3 

Plutten "Kirba"

 

Världens taxigaste tax! <3 

Omröstning

Vad vill du ha i julklapp i år?
 Mjuka paket! Kläder.
 Hårda paket! Saker till djur/min hobby osv.
 Upplevelser!
 Blandade julklappar!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i arkiv

Arkiv

Länkar

Guestbook. Skriv nå skojjigt!


Ovido - Quiz & Flashcards