mirakelbetty

Alla inlägg under februari 2011

Av Betty Bergström - 13 februari 2011 22:06

Nu är det tomt obefolkat och tyst här i stugan när jag ligger i sängen och bloggar. I sänga är det jag och Spark som ligger, han trynar alla redan och jag ligger inte långt efter. Kollar mejlen för tillfället och talar lite med min kära bror.
Facebook chatten har börjat lagga mindre och mindre nu va?

Min data är så duktig och snabb nu igen :) <3 Eller ja det är internet som är snabbt.

Men snart blir det segt igen :(
Bror och jag spånar lite på om vi ska gå på bio nån gång i veckan, kan ju bli trevligt :) 


Helgen i största allmänhet var, trots en jävla massa skit och tråkigheter var bra. Tillsammans med det peppiga fina fölket vare rart å sitta i köket med lite allsång och dans å grejjer ;D


Frugan och Simon stannade hela helgen, var ju najs det (y)

Fru <3


Nästa helg blir det äntligen filmkväll, då hoppas jag på att vi ska se It's complicated och/ eller Avatar. :) Hittentills blire Jag, Bryshan, Kalle, Simon och Frugan (: 


Imorrn blire Öret med mor på förmiddan och såklart ta ut min bråkstake till häst :P Wish me luck (;


Blir nog å kura ihop sig bredvid Spark nu för är så in i jävulen trött och sleten. För jävla trött för att data och blogga :P 


Tack för helgen alla medverkande!

                                                        -Lugnet


Yours sincerely 

                             MIRAKELBETTY

Av Betty Bergström - 11 februari 2011 13:52

SNÖ. ... >.< 
Faaaan vad det snöar, Fröken hade ju världens hets idag åxå. Hovslagaren kom ju aldrig för hon hade typ snöat in eller nåt. Känns ju jävligt upphetsande .. (N)
Allt går superbra från stallet och till hagen, sen när man går in i hagen så ska det springas runt och sparka i hinkar och trassla in sig i trådarna och ja USCH. Pricken över i var ju åxå att trådarna hade trasslat sig så illa så jag inte fick lös dom fårn varann. Blev förbannad tillslut och då stod hon stilla när jag krånglade. Sen så fort jag släppte henne var det fullt ös, medvetslös å full galopp i hagen och skrek som en jävla snutsiren. Kul ..
Samma sak är det när man ska ta in den där hästen. Går jättebra och ta henne, men sen när man kommer in i stallgången rammar hon mig bara. Hon är för stark ibland så jag orkar knappt bromsa henne och backa tillbaka. Men det har gått hitentills iallafall, så än har hon inte vunnit. Ska ta repgrimman och ta in henne med idag. Lät bli action då med .. I den här jävla snöstormen .. Det har avtagit nu iallafall verkar det som, vilket måste räknas som positivt.


Har städat klart nu inför kvällen så funderar på att hoppa in i duschen och sen göra mat. Fan va tråkigt jag har, är rastlös. Skulle vilja åka och mocka nu .. Men har ingen skjuts ..
Och klockan är två och morsan kommer inte hem förrens 5 typ.  
Aja blir säkert bra, jag är osäker på exakt vem som kommer ikväll, men Bror lär inte dyka upp för han skulle ha filmkväll med sin far eller nå å sen är det dåligt väder :l

Ska ringa Emms nu men jag har en känsla av att hon inte kommer. Frugan kommer. Simon vet jag inte om han kommer. Min frus nya fränd kommer tror jag.. Reidar vet jag inte om han kommer. Kul kväll det kommer bli. Ska koncentrera mig på att förtära den där hallonsaften och se glad ut. Vilket jag alltid gör. :) Blir ingen filmkväll på Lördag heller. Det suger! Men aaa så här roligt är det att vara jag. Mitt jävla peppo. 

Odium å Fyrdung dunkas för fullt för att komma i stämning. 
Folk, kom igen nu! :(   

Av Betty Bergström - 9 februari 2011 08:07

Okej, blev FÖR sent idag med .. >.< 
Men idag ska jag göra något av dagen.


Longerade Fröken igår kväll igen så hon fick springa av sig, hon var nog riktigt trött tror jag. Väldigt tam att ta in :) hehe.  
Idag SKA jag ta tag i NH:n med den där damen .. :P
Idag ska jag ut och gå/jogga med hundarna åxå så man kan fläska sig i helgen (nog för att jag satte i mig en halv kladdkaka igår men det hör inte hit!) 
På fredag är det fest igen, känns gött (y)
Och på Lördag filmkväll med tacos med övriga människor jag inte festar med (y) 
Blir fint det med. 
Det är kallt idag, -3,5 nu .. Får röra på mig ordentligt när jag går annars kommer jag frysa. Har inte laddat iPoden än, måste göra det innan jag går. 
Längtar tills vi får åka till Ullared, känns kul, skapligt taggad att shoppa loss :P 
Jag å ÄtarN kommer gå lös på allt som finns ;) 
(Om hon får följa med dvs, men det hoppas jag)

Just nu sitter jag här vid köksbordet i vanlig ordning och funderar på att gå ut & hämta posten. Faan tänk om mina ellosgrejjer tänker komma snart, hoppas på't. 
Köpte typ ett par jeans för 150 spänn (ist för 500), en trenchcoat för 359 ( ist för typ 600), en skjorta för 129 (ist för 300) och en skinnjacka för 750 kr (ist för 1500) så det är värsta rean nu och man får 40 % på det dyraste man handlar så pass på gott folk! 
haha, börjar fundera på om jag är en jackoman?? xD
Har nu: 1 st skinnjacka med mudd, 1 skinnjacka i typ motorcyckelmodell, en harrington jacka <3, en grön lite längre regnjacka, en vinterjacka, en trenchcoat och en grå/grön typ "militärjacka" i samma stuk som en kort trenchcoat typ. :P 
Och jag vill ha en jeansjacka och en bomberjacka åxå (y) haha 
Och dom är inte billiga, bara bomberjackan kostar ju 1400 ;O 
Det är dyrt att vara fin .. 
Hoppas jag hittar nån snygg jeansjacka på Ullared :D Bra, ännu en sak att lägga till på listan!


Hm det första jag ska göra när jag får pengar är att köpa en kamera och ett par Dr Martens 8 hål .. Har velat ha dom i evigheter nu ... Älskar ju mina kängor, men alltid kul att variera sig ju .. :P
OJ nu när jag tänker efter finns det hur mkt DYRA kläder som hellst jag vill ha; En Ben Sherman skjorta, Åtminsone 2 st Fred Perry Pikéer, dessutom en hockey trunk och en axelremsväska från Lonsdale .. USCH xD Får ångest när jag tänker på hur mkt pengar jag kommer spendera :P ^^

Sånt hittar man nog inte på Ullared (;
hehehhe. Ledsen jag blev förresten påtal om Ullared, dom ska lägga ner den serien som jag fattade det! :( Sista säsongen nu .. Kommer sakna konstiga Morgan och den där töntiga chefen över hela bygget X)

Det var det. Nej. jag verkar ju inte skriva om något intressant idag iallafall så nu ska jag nog fan ta tag i mitt liv här.
Och drömma om Ullared och MASSA pengar :D hehe ^^
Hej Med Er i Vinterkylan! Burr!
Yours sincerely

                          MIRAKELBETTY - Life in it's self is a miracle .. 


 

Av Betty Bergström - 8 februari 2011 07:48

Som vanligt så kunde jag fan inte pallra mig iväg till plugget, fan måste dit imorrn. 
Måste hända något men min sk. skolgång. 
Pepp är man endå på helgen, typ fullbokad :D Yay (: 
Hmm inte mkt att skriva idag egentligen, Spike är helt överaktiv för att det har snöat nu igen jue xD 
Plutten vill bara sova typ, och jag med.. Hmm .. Kanske återkommer under dagen vem vet :P 

Yours sincerely 

                                 mIRakelBettY

Av Betty Bergström - 7 februari 2011 07:59

Morgonen började med utsläpp av två blinkande, nyvakna hästar. Man ser framstegen med Frökens separationsångest lite tydligare nu. 
Hon springer inte runt längre och hon skriker mindre. Ibland blir hon lite otålig att vänta så då kan man tillochmed ta några tuggor hö. Min tjej du är så duktig<3  
När hon ser sen att Billy (min systers häst)  kommer ut ur stallet så går hon direkt till höhögen och är världens lugnaste :) Går bättre med att leda henne ut och in själv nu också. Går med grimskaftet i en hand och bromsar ibland bara :P Lite halvt hänggas på den där lilla Sprutta ^^ 
Hon är lite jobbigare att ta in än att ta ut. Hon är bulldozer när man kommer in i stallgången, då gäller det att lägga i handbromsen så får hon stå  å trampa tills hon står där jag vill innan hon får kolla vart Billy är ..
Men men övning ger färdighet. MÅSTE börja NH träna och gå ut och gå med henne. Gallorna var hårda på alla fyra igår och imorse så ska longera med syrran idag får vi se om det blir bättre när hon har rört lite på sig. Ännu en grej att köpa på Ullared:
- Hästliniment! :P
Skoning på Fredagmorgon, känns bra (y)

Annars sitter jag här på Lugnet, blev sen till bussen som vanligt så jag tar mig inte in till stan. Har ätit stekt ägg (en rejäl frukost för en gångsskull) och  druckit upp mitt kaffe nyss. Fåglarna sjunger så ska nog lägga ut lite Yummi åt dom :)

Nu blir det en cigg och gå och ta in posten sen blir det nog en långpromenad med hundarna.. Måste nog fan smälta frukosten först :P 

Btw. så kör vi igen på Fredag, däremot vill vi ha det "gamla gänget" på filmkväll Lördag. Mitt fölk: Hur ser helgen ut för er? 
Skulle det funka? 


Yours Sincerely 

                                 MirakelBetty

Av Betty Bergström - 6 februari 2011 12:11

Fan va förvirrad och förbannad jag blir. Hur naiv får man bli? -.-

Det blir ju bara fel hur man än gör. .... :/ 
Vart tog allt det bra vägen..? Borde finnas lagar mot sånt här ..
Idag ska man gå ut på en promenad istället  för å sitta här å tjura. 
Värdelösa jävla intriger ..
 

Your sincerely


MIRAKELBETTY

Av Betty Bergström - 5 februari 2011 22:01

Dagen igår var faktiskt skitkul. Verkligen (y). Förutom att det kanske blev för mycket av det goda för mig och att ciggen tog slut :P 
Trist att vissa inte kände detsamma. Jag är bara jävligt glad över att ingen bråkade och vi kunde tala klarspråk med varann. Har saknat det där. Cepefylla & mitt fölk <3
Vart mkt snack å fyllebröla och väldig .. inspirerad DANS eller vafan man kan kalla det där. *SKÄMS* 
Ska inte göras om :P ..
Duktig ångest hade jag idag när jag vaknade . Men äsch det bjuder jag på! 
Hoppas verkligen inte att nåt sket sig utan min vetskap nu bara .. 
Hm. Det är en konstig känsla när något känns bra och sen nästa sekund är allt bara åt helvete.. ?

Har jag förtört det här så kommer jag bli lack på mig själv.
Aja väntar och ser istället. Ikväll blir det film och tjockkväll för orkar liksom inte med någe annat :P ..
 
 

Av Betty Bergström - 4 februari 2011 07:59

Jävla snö. Snön kan dra åt helvette, seriöst. Vi vill inte ha dig här. Fittfitt. 
Sitter här på morgonkvisten & skriver nu igen. Jag orkar inte sova bort ännu en dag nämligen.  Bloggar väldigt ofta nu känns det som. Har väl inget annat att göra antar jag. Tror jag ska ta å steka lite ägg nu faktiskt till frukost. Hoppas jag kan det, för jag kommer inte ihåg om jag har gjort det nån gång. Tur att morsan gör sånt där för det mesta jag är ju helt värdelös på att laga mat. 
Pratade med min bästa Oätare igår. Awesome, känns bättre nu för vi pratade mycket om sånt som jag inte pratar om med nån annan. 


Jag vet att jag är ett svin ibland men att du står ut och garvar med mig gör dig så jävla värd <3  


Pratade också mkt om framtiden, känns gött det med. 
Sommarn bjuder på många tokryck som vanligt. 
Kuggnäs, Rättvik, Förhoppningsvis Askersund och kanske Nossebro och PowerMeet blandannat (y)
Planeringen idag ser väl ut så att jag ska förbereda för ikväll lite granna, folket kommer ju hit och glor lite på film. Ska bli kul å träffa dom där tokskallarna igen. Vi får la se hur pass nykter den här fredan blir altså. 
Se fram emot skiten jä foer fen. Foer helvede. Fan va töntigt det är att skriva saker på danska men det kan ju vara uppfriskande det åxå. 


Så är väl dags att sätta igång med dom där äggen då. 
Blev ju ett peppigt inlägg det här fast jag hade tänkt mig att jag skulle tjura nu men jaja. :P Så kan det gå om man inte passar sig
.
Mot spisen, som ett jävla peppo :d
Yours sincerely 

                            MIRAKELBETTY

MirakelBetty


Fullt ös, byxlös. Välkommen till min blogg!
Kontakt: MirakelBetty@hotmail.com

Van Dame "Dammis"

 

Min älskade häst. <3 

Plutten "Kirba"

 

Världens taxigaste tax! <3 

Omröstning

Vad vill du ha i julklapp i år?
 Mjuka paket! Kläder.
 Hårda paket! Saker till djur/min hobby osv.
 Upplevelser!
 Blandade julklappar!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i arkiv

Arkiv

Länkar

Guestbook. Skriv nå skojjigt!


Skapa flashcards